Vertaling van diploma's en cijferlijsten

Studeren of werken in het buitenland? Werken bij een internationaal bedrijf? Emigratieplannen?
In de meeste gevallen zal een beëdigde Engelse vertaling van je diploma(‘s) en cijferlijst(en) gevraagd worden. Deze vertalingen kan ik voor je verzorgen, ik ben erin gespecialiseerd.

Welke getuigschriften

Je kunt bij vdMolen Vertalingen alle soorten getuigschriften laten vertalen. Een diploma, cijferlijst, testimonium, dossierverklaring, certificaat, resultatenoverzicht, noem maar op. Je masterdiploma, bachelordiploma, doctoraalbul, propedeuse-certificaat, hbo-diploma, mbo-diploma, vwo-diploma, havo-diploma, mavo-diploma, vmbo-diploma, schoolrapport, schoolverklaring, cursuscertificaat, bewijs van deelname aan een workshop enz.

Wat nog meer?

vdMolen vertalingen is een beëdigd vertaalbureau. Dus studenten, expats en emigranten kunnen naast hun diploma’s en cijferlijsten ook met andere stukken bij ons laten vertalen: dyslexieverklaringen, certificaten, uittreksels, akten, arbeidscontracten, jaaropgaven, referentiebrieven, studiegidsen, CV’s etc.

Hoe het werkt

Offerte

Als je mij een scan van je diploma('s) en cijferlijst(en) toestuurt, ontvang je snel een vrijblijvende offerte. Hierin worden op een overzichtelijke wijze de kosten en leveringsvoorwaarden aangegeven.

Tarief vertaling standaarddiploma's, getuigschriften en cijferlijsten

Het tarief voor een diplomavertaling of vertaling van een cijferlijst bedraagt € 22,50,- per pagina. NB: het minimumtarief voor een vertaling is € 45,-. Voor vervolgpagina's ontvang je korting, afhankelijk van het soort diploma. Het tarief voor 1 pagina is dus € 45,-, omdat dit het minimumtarief is. Heb je meerdere diploma's en/of cijferlijsten te vertalen? Dan maak ik een aantrekkelijke offerte voor je.

Na akkoord

Als je akkoord gaat met de offerte, ontvang je een factuur. Na betaling hiervan wordt gestart met vertalen. Een vertaling van een standaarddiploma of cijferlijst (hierboven genoemd) ontvang je binnen vijf werkdagen na betaling. Overige vertalingen gaan in overleg.
Is er veel haast bij? Ook over spoedvertalingen overleg ik graag.

De vertaling moet aan een kopie van het origineel gehecht worden. Als de scans die je hebt gestuurd goed zijn, kunnen deze hiervoor worden gebruikt. Misschien heb je gewaarmerkte kopieën gekregen bij je diploma('s) en cijferlijst(en); deze kunnen natuurlijk ook gebruikt worden. Je kunt ze per post naar mij toe sturen.

Verzending

Vertalingen worden per post verzonden. 'Gewone' verzendkosten binnen Nederland zijn inclusief. Voor verzending naar het buitenland en voor aangetekende verzending worden kosten in rekening gebracht (aangetekende verzending in Nederland vanaf € 8,- afhankelijk van het gewicht).
Mocht je de vertaling willen ophalen, kunnen daarover natuurlijk ook afspraken worden gemaakt.