Home » Over mij

OVER MIJ

 

Voordat we aan slag gaan is het belangrijk dat we elkaar leren kennen. Ik ben nieuwsgierig naar wie je bent en wat ik voor je kan betekenen! Ik denk graag met je mee en wil je helpen je doelen te realiseren. Ik heb veel ervaring opgedaan en werk met hart voor jouw zaak en ben altijd bereid om voor jou een stap extra te zetten – ‘the extra mile’. Wil je direct een offerte aanvragen? Dan kan dat natuurlijk. 

Ja ik weet genoeg en ontvang graag een offerte!

Je bent nieuwsgierig en wilt mij beter leren kennen?

Ik stel me graag aan je voor!

Ik (Apeldoorn, 1972) ben zelfstandig vertaler en oprichter van van der Molen Vertalingen. Ik werk met allerlei teksten en zie het als een grote uitdaging om de meest ingewikkelde materie zo eenvoudig mogelijk te verwoorden, in een prettig leesbare tekst. Als vertaler  verzorg ik vertalingen van en naar het Engels. 

Naast taal is ook educatie een rode draad in mijn loopbaan. Ik werk als docent in het voortgezet onderwijs. In 2000 studeerde ik af als docent Engels. Na ruim 7 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben, besloot ik in 2007 om naast mijn huidige baan een vertaalopleiding te volgen. Dit bleek een erg goede beslissing te zijn, want ik voelde me als een vis in het water. Deze ervaring heeft mijn keuze om vertaler te worden alleen nog maar versterkt.

In 2011 richtte ik Vertaal- en Redactiebureau van der Molen Vertalingen op. In de laatste jaren is mijn bedrijf zich steeds meer op het juridische vlak gaan richten. Ik houd kantoor in Apeldoorn.

Beëdigd vertaler

Ik ben beëdigd vertaler Engels. Ik sta ingeschreven in het Register beëdigd tolken en vertalers onder nummer 4865 en voldoe aan de daarmee verbonden opleidingseisen voor permanente educatie.

Ik weet hoe belangrijk het is zowel accuraat als creatief te zijn bij het vertalen van de ene taal naar de andere, zodat de tekst in beide talen dezelfde boodschap heeft.  

Gedurende de afgelopen 9 jaar werkte ik als professioneel vertaler voor verschillende bedrijven en particulieren, waaronder: aquaRevitaliser, Urgent Vertalen, Furnicons, makelaars-, notaris- en advocatenkantoren. Veel particuliere klanten voorzag ik van beëdigde vertalingen voor officiële doeleinden, bijvoorbeeld visumaanvragen of studie in het buitenland. De aanwezige Klanten van van der Molen Vertalingen blijven klanten omdat zij mijn klantvriendelijke, grondige en professionele aanpak op prijs stellen.

Ja ik weet genoeg en ontvang graag een offerte!