OVER ONS

van der Molen Vertalingen - vertaalbureau Nederlands, Engels en Roemeens

In 2011 richtten wij Vertaal- en Redactiebureau van der Molen Vertalingen op. Wij zijn gespecialiseerd in het verrichten van allerlei professionele - beëdigde en onbeëdigde - vertalingen van het Nederlands naar het Engels en andersom. Daarnaast verrichten wij vertalingen vanuit het Roemeens naar het Engels en Nederlands en andersom. Wij houden kantoor in Apeldoorn. 

Sinds 2011 werken wij als professioneel vertaler voor verschillende bedrijven, waaronder makelaars-, notaris- en advocatenkantoren. Veel particuliere klanten voorzagen we van beëdigde vertalingen voor officiële doeleinden, bijvoorbeeld visumaanvragen of studie in het buitenland.

De aanwezige Klanten van van der Molen Vertalingen blijven klanten omdat zij onze klantvriendelijke, grondige en professionele aanpak op prijs stellen.

Wij weten hoe belangrijk het is zowel accuraat als creatief te zijn bij het vertalen van de ene taal naar de andere, zodat de tekst in beide talen dezelfde boodschap heeft.  ‚Äč

Wij hebben veel ervaring opgedaan en werken met hart voor uw zaak en zijn altijd bereid om voor u een stap extra te zetten – ‘the extra mile’. 

Heeft u interesse in een vertaling? Wij helpen u graag verder.

Algemene Informatie

Ik ben ook te vinden via de volgende websites