TARIEVEN

Professionele vertaaldienst

 Vanaf €0,07 per woord*

 

Klanten die een onbeëdigd document willen laten vertalen, kunnen gebruik maken van dit professionele en snelle vertaalplatform. Ik begrijp het belang van uw tekst. Als u mij uw tekst toestuurt, begin ik zo snel mogelijk met de vertaling.

Beëdigde vertaaldienst

Vanaf €0,08 per woord*

 

Beëdigde vertaaldienst voor allerlei soorten documenten die door een beëdigd vertaler dienen te worden vertaald én worden ondertekend en gewaarmerkt door een beëdigd vertaler. Hierdoor zijn de documenten vrijwel over ter wereld rechtsgeldig.

Post-editing en revisie

Vanaf €0,04 per woord*

 

Vertaaldienst voor grote hoeveelheden content.  Ik bied een automatische vertaaldienst op basis van kunstmatige intelligentie met post-editing. De beste service voor de beste prijs.

 

Voordelige vertaaltarieven per woord

Op www.vandermolenvertalingen.nl bied ik de beste tarieven voor professionele vertalingen al naargelang uw wensen. Ik kan de beste vertaaltarieven aanbieden, omdat ik samenwerk met professionele vertalers over de hele wereld. Alle vertalers zijn gecertificeerde professionals die per specialisatie en vaardigheid worden gecategoriseerd, zodat ik u de diensten van de beste professionele vertalers ter wereld kan aanbieden.

Professionele vertaaldiensten

De prijzen van mijn vertaaldiensten zijn afhankelijk van de kenmerken van het project. Meestal wordt de prijs van de vertaling per woord berekend. De prijs van de vertaling hangt af van het onderwerp van de teksten, de omvang, de deadline en het eventuele beëdigde karakter van de vertaling.

Over beide tarieven wordt geen btw gerekend!

U ontvangt binnen enkele uren een offerte; ook 's avonds en tijdens het weekend.

* Minimum tarief  €45,-.

* Er wordt vooraf gefactureerd.

* Op alle overeenkomsten en aanbiedingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.